BEKIJK
Patrick Piechnick Punt Digital Design uit Haaksbergen
Punt Digital Design is Patrick Piechnick, met 15 jaar Digital Design ervaring en een berg kennis van het digitale vak zet ik deze graag in om mensen te helpen te groeien in het digitale landschap. Ik hou van bijzonder, strak, uniek, eigenwijs en menselijk design.
Met een achtergrond in vormgeving en een bachelor in Interaction Design combineer ik deze disciplines om tot heldere en doeltreffende ontwerpen te komen. Mijn ervaring met bedrijven zoals Philips / Sony en Maxi-Cosi pas ik graag toe bij startende ondernemers en MKB bedrijven, en bij iedereen die op zoek is naar uniek design.

15 jaar DIGITAL Design ervaring
Bachelor Interaction
DESIGN
Webflow
DESIGN / DEVELOPMENT
WORDPRESS
DESIGN / DEVELOPMENT


"Minder is meer"
Ik beschouw mijn werk als voltooid alleen wanneer ik al onnodige heb weggestript, een ontwerp dat helder blijft in zijn doel. De kunst van het weglaten bevordert de focus, en creëert unieke, uitzonderlijke en naadloze ervaringen.

DE Essentie
Voordat ik aan een project begin, stel ik mezelf de volgende vragen: Wat is het grote plaatje? Waarom creëren we dit? Maakt het het leven gemakkelijker? Welke waarde voegt het toe? Alleen dan kan ik de essentie distilleren die nodig is om helderheid te bereiken.

ONTWERP VOOR MENSEN
Uiteindelijk zijn het mensen die het product gebruiken, niet alleen gebruikers. Met User-Centered Design geef ik prioriteit aan menselijke behoeften om specifieke taken moeiteloos te maken.

ONTWERP VOOR SCHOONHEID
Uniek ontwerp dat met vakmanschap is gemaakt, straalt een gevoel van zuiverheid en schoonheid uit. Doordrenkt met integriteit, authenticiteit en zorg, overtuigt het moeiteloos.

ONTWERP VOOR ERVARING
Hoewel de eerste indruk telt, telt een blijvende ervaring nog meer. Daarom ontwerp ik altijd holistische ervaringen die een blijvende indruk achterlaten.

ONTWERP VOOR EERLIJKHEID
Ontwerp met oprechte bedoelingen. Wees duidelijk en direct; vermijd om de hete brij heendraaien of gebruik te maken van duistere tactieken om je doelen te bereiken. Eerlijkheid levert resultaten op!

Contact icoon
WEBFLOW gecertificeerd